Grote informatieavond over Project Gent Sint-Pieters op 3 oktober 2005 in ICC

Geplaatst op 30 sep. 2005

Op maandag 3 oktober 2005 om 20 uur vindt in het ICC in Gent in aanwezigheid van alle projectpartners een informatievergadering plaats over het Project Gent Sint-Pieters. Iedereen is welkom.

Informatiecampagne

Alle inwoners van Gent hebben onlangs het Stadsmagazine met de informatiefolder over het project Gent Sint-Pieters ontvangen. Met nieuwsbrieven, bewonersbrieven, een projectwebsite, overlegvergaderingen en andere initiatieven zal het communicatieteam ervoor zorgen dat de ruime stationsbuurt op geregelde tijdstippen eerstelijns informatie krijgt over de nieuwe ontwikkelingen in het project.

Infopunt Project Gent Sint-Pieters

Op dinsdag 4 oktober 2005 opent het infopunt voor het Project Gent Sint-Pieters zijn deuren in het districtsgebouw van de NMBS-Groep, K. Maria Hendrikaplein 2, 9000 Gent, tel. 09 241 24 11, fax 09 241 28 07, e-mail: info@projectgentsintpieters.be, website: http://www.projectgentsintpieters.be/. Iedereen is er welkom op dinsdag van 14 tot 16 uur, op donderdag van 10 tot 12 uur en na afspraak. Men kan er terecht met vragen of om plannen of studies in te kijken.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.