Grote schoonmaak van de taxistandplaatsen, kiss & ridezone en motorfietsenparking

Geplaatst op 28 nov. 2016

taxistandplaatsen kiss&ride

In de week van 28 november tot 2 december 2016 gaat de grote schoonmaak door op de taxistandplaatsen, kiss & ridezone en motorfietsenparking. Dinsdag worden de taxistandplaatsen aan de kant van de roosterwand afgesloten. Op woensdag wordt het voetpad van de middenberm gereinigd en wordt de binnencirkel afgesloten. Op donderdag en vrijdag wordt het voetpad kant fietsenstalling en de motorfietsenparking aangepakt. Brommers, scooters en motorfietsen tot 125cc mogen op die twee dagen gestald worden op de esplanade onder het busstation.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.