Handelaarsvergadering 18 juni 2007

Geplaatst op 20 jun. 2007

Op maandag 18 juni 2007 vond er een infovergadering plaats voor handelaars, beoefenaars van een vrij beroep, bedrijfsleiders en concessionarissen om hen te informeren over de plannen, de fasering, de timing en de gevolgen van de werkzaamheden in en rond station Gent-Sint-Pieters.

Om deze specifieke doelgroep een overzicht te geven van de werkzaamheden en de bijhorende te verwachten hinder, werd de fasering van de werkzaamheden zowel algemeen als per deelgebied, toegelicht. Volgende deelgebieden kwamen aan bod:

- Prinses Clementinalaan
- Sint-Denijslaan
- Koningin Fabiolalaan
- Koningin Maria-Hendrikaplein/Koningin Astridlaan

In het panel zetelden:
Martine De Regge (Schepen van Openbare Werken, Stadswoningen en Rationeel Energiegebruik - stad Gent);
Hilde Weemaes (Projectmanager - Eurostation);
Greet Riebbels (Communicatieteam - project Gent Sint-Pieters)
Michel Dewanckele (Verantwoordelijke werven - Eurostation)
Luc Martens (Zonechef Infrastructuur - Infrabel)
Peter Vansevenant (Directeur Mobiliteit - Stad Gent)
Herman Koerber (Projectverantwoordelijke - De Lijn)

Wegens een technisch probleem kunnen we de presentaties nog niet op deze site zetten. We proberen dit zo snel mogelijk in orde te brengen!

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.