Heropening Infopunt

Geplaatst op 25 mei 2020
Heropening infopunt

Sinds maandag 25 mei is het Infopunt terug geopend tijdens de reguliere bezoekuren. Bezoekers kunnen enkel na afspraak langskomen op maandag van 9u tot 12u, dinsdag van 9u tot 12u en woensdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u. Een afspraak kan gemaakt worden door tot minimum 24 uur op voorhand te mailen naar het adres info@projectgentsintpieters.be. Je kunt ons tijdens de openingsuren ook bellen op 09 241 24 11.

Om het bezoek op een veilige manier te laten doorgaan vragen wij de bezoekers de volgende maatregelen te volgen:

  • Het respecteren van de minimale afstand van 1,5 meter
  • Een mondmasker dragen
  • Maximum twee personen per bezoek
  • De maquettes en andere oppervlakken niet aanraken

Wij stellen alles in het werk om dit bezoek veilig te laten verlopen. De werknemers van het Infopunt dragen een mondmasker tijdens het bezoek. Het Infopunt wordt dagelijks grondig gereinigd en na elk bezoek worden de deurklinken ontsmet.

Heb je vragen en kom je liever niet langs? Dan kun je een mail sturen naar info@projectgentsintpieters.be of ons tijdens de openingsuren telefonisch contacteren op het nummer 09 241 24 11.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.