Herstelling wegdek Prinses Clementinalaan

Geplaatst op 16 jul. 2012

Geachte mevrouw, geachte heer,

In de tweede helft van augustus 2012 zal De Lijn herstellingen uitvoeren aan het wegdek in de Prinses Clementinalaan.

Plan van aanpak

De staat van het wegdek is slecht, een dringende aanpak is noodzakelijk. Daarom zal De Lijn in een eerste fase de slechtste stukken tijdelijk herstellen. Hierdoor wordt de overlast al in grote mate aangepakt. In een latere fase wordt dan een definitieve herstelling uitgevoerd over het volledige traject.

Impact op het verkeer

  • Staduitwaarts zal de rijweg gedurende 2 weken worden afgesloten voor alle autoverkeer.
  • De tram blijft rijden in de Prinses Clementinalaan.
  • Bussen zullen tijdelijk omrijden via de K. Elisabethlaan en de Kortrijksesteenweg. Halte 21 aan het infopunt project Gent Sint-Pieters kan tijdelijk niet gebruikt worden.
  • Er blijft altijd een doorgang behouden voor fietsers.

Wij verontschuldigen ons voor de overlast.

Met vriendelijke groeten

Het Infopunt project Gent Sint-Pieters

Download de informatiebrief hier. (pdf - 374 kB)

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.