Infoavond sociaal-ruimtelijke studie op woensdag 23/10

Geplaatst op 09 okt. 2019
Infoavond sociaal ruimtelijke studie op woensdag 23 10
Hoe kan het Project Gent-Sint-Pieters bijdragen aan een buurt waar het goed wonen, werken en verblijven is. Niet alleen voor de huidige, maar ook voor de toekomstige bewoners, werknemers en pendelaars?

Samen met Architecture Workroom Brussels en meer dan 200 studenten onderzocht professor Griet Roets (UGent) deze vraag. De onderzoeksploeg ging na hoe mensen de stationsbuurt gebruiken, hoe ze die ervaren en hoe ze elkaar hier ontmoeten. Die kennis willen we gebruiken om samen te werken aan de buurt en om het Project Gent Sint-Pieters verder vorm te geven.

Wat kan je verwachten?

Op de infoavond zullen Griet Roets (UGent - Vakgroep Sociaal Werk en Sociale Pedagogiek) en Els Vervloesem (Architecture Workroom Brussels) hun onderzoek presenteren. Ze zullen vertellen wat ze hebben vastgesteld en wat hun aanbevelingen zijn.

Praktische info

Waar? Feestzaal Sint-Pietersinstituut, Meersstraat 131 c, 9000 Gent
Wanneer? woensdag 23 oktober 2019, van 19.30 tot 21.30 uur

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.