Infomarkt op 12/10: krijg een stand van zaken van het Project

Geplaatst op 24 sep. 2021
Infomarkt op 12 10 krijg een stand van zaken van het project

Wil je meer weten over de verbouwing van het station? Of ben je geïnteresseerd in de nieuwbouwprojecten op het Koningin Mathildeplein en aan de Koningin Fabiolalaan? Breng dan zeker een bezoekje aan onze infomarkt op 12 oktober in het station.

Wanneer? Dinsdag 12 oktober, doorlopend van 16u30 tot 21u
Waar? De reizigerstunnel onder de treinsporen, ter hoogte van het busstation (zie foto)

Je kan doorlopend langskomen, inschrijven is niet nodig.

Wat kan je verwachten?

Aan de verschillende standen krijg je niet alleen informatie over de deelprojecten van het Project Gent Sint-Pieters, maar kan je ook de projectpartners ontmoeten en hen jouw vragen stellen. De onderwerpen die tijdens deze infomarkt aan bod komen zijn:

  • De start van de tweede fase van de verbouwing van het station Gent-Sint-Pieters
  • De werken aan de spoorinfrastructuur tussen Kortrijksesteenweg en Snepkaai
  • Een stand van zaken van de projectontwikkeling, zoals het S-gebouw op het Koningin Mathildeplein en het project Stationstuinen en het dienstgebouw van Infrabel langsheen de Koningin Fabiolalaan

Aangezien dit infomoment doorgaat in het station en de mondmaskerplicht hier nog steeds van kracht is, is het dragen van een mondmasker vereist.

Vragen

Kan je niet aanwezig zijn of heb je nog vragen over één van deze projecten? Neem gerust contact op met ons via info@projectgentsintpieters.be. Je kan ons ook bellen op 09 241 24 11 of het Infopunt bezoeken tijdens de openingsuren.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.