Informatiebrief eenrichtingsverkeer Reigerstraat

Geplaatst op 10 sep. 2010

Zoals u hebt gemerkt, wordt er sinds 6 september 2010 in de Reigerstraat alleen eenrichtingsverkeer toegelaten vanuit de Voskenslaan tot Hof ter Mere. Deze maatregel is recent genomen om een bijkomende uitweg voor het verkeer in de Voskenslaan te voorzien.

Door de heraanleg van het kruispunt Voskenslaan/Sint-Denijslaan voor de aansluiting van de nieuwe trambedding moet het autoverkeer uit de Voskenslaan namelijk via een U-bocht terugkeren.
Om de hinder voor het openbaar vervoer zoveel mogelijk te beperken, kunnen auto's nu ook bijkomend via de Reigerstraat en de Ganzendries naar de Tuinwijklaan om dan terug op de Voskenslaan te komen.
Een bijkomend bord in de Voskenslaan wijst autobestuurders er ook op dat het kruispunt is afgesloten. Op die manier willen we het autoverkeer tot een minimum beperken.

Kaart situatie stationsomgeving zuidzijde

De heraanleg van het kruispunt zal vermoedelijk duren tot einde oktober 2010 zoals u al in een eerdere bewonersbrief heeft kunnen lezen. De maatregel voor eenrichtingsverkeer geldt dan ook tot die tijd. Daarna gaat de straat weer in beide richtingen open. Het parkeren aan één zijde van de straat blijft behouden.

Informatiebrief: september 2010: eenrichtingsverkeer Reigerstraat (PDF - 280Kb)

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.