INFORMATIEBRIEF kruispunt Voskenslaan/Sint-Denijslaan en kruispunt Valentin Vaerwyckweg Sint-Denijslaan

Geplaatst op 09 dec. 2010

In deze bewonersbrief geven we u meer informatie over het kruispunt Voskenslaan/Sint-Denijslaan en over het kruispunt met de Valentin Vaerwyckweg
Openstelling kruispunt Voskenslaan/Sint-Denijslaan
Zoals we u eerder via een bewonersbrief hebben laten weten, zal het kruispunt Voskenslaan/Sint-Denijslaan opnieuw worden opengesteld voor het verkeer in beide richtingen. Door een aantal onvoorziene technische problemen, is de planning verschillende keren bijgesteld. Het kruispunt zal in principe in januari 2011 worden opengesteld in beide richtingen. Er wordt echter wel getracht om dit nog voor de kerstvakantie te realiseren, maar dit is onder voorbehoud dat de weersomstandigheden het toelaten om de komende weken verder te werken.
We willen u ook op de hoogte brengen nachtwerk dat op 14 december 2010 tussen 23 uur en 5 uur zal plaatsvinden ter hoogte van de Voskenslaan en dit voor werken aan de bovenleiding. Normaal gezien brengt dit weinig hinder met zich mee.
Kruispunt Valentin Vaerwyckweg/Sint-Denijslaan/Pendelparking
Op 13 december opent de nieuwe pendelparking. Door de slechte weersomstandigheden was het echter niet mogelijk om het kruispunt van de Sint-Denijslaan met de Valentin Vaerwyckweg te asfalteren. Ook de boordstenen van het fiets- en voetpad moeten nog geplaatst worden. Om de veiligheid van voetgangers en fietsers in de Sint-Denijslaan te garanderen, is daarom beslist om de Valentin Vaerwyckweg nog niet open te stellen zolang deze werken niet zijn voltooid. De parking zal wel worden geopend op 13 december 2010, maar zal voorlopig alleen toegankelijk zijn via de afrit aan de R4 - M. Dupuislaan en Sint-Denijslaan. Er wordt alles aan gedaan om de Vaerwyckweg nog open te stellen voor de kerstvakantie, maar ook dit is eveneens onder voorbehoud dat de weersomstandigheden het toelaten om gedurende de komende dagen verder te werken.
We verontschuldigen ons voor alle ongemak die dit met zich meebrengt.

Download de bewonersbrief (PDF- 486Kb)

Inrichtingsplan kruispunt Voskenslaan/Sint-Denijslaan

Plan busperrons Voskenslaan

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.