Informatiebrief van Infrabel over de werken aan de spoorbrug over de Kortrijksesteenweg

Geplaatst op 22 nov. 2012

In het kader van de vernieuwing van het station Gent-Sint-Pieters zal Infrabel binnenkort starten met de voorbereidende werken aan de spoorbrug over de Kortrijksesteenweg, die gerenoveerd en verstevigd moet worden.

De voorbereidende werken dienen 's nachts te gebeuren omdat het tramverkeer onder de brug moet stilgelegd worden. In de nacht van 26 op 27, 27 op 28 ; 28 op 29 en 29 op 30 november en van 30 november op 1 december 2012 zal er zeker gewerkt worden en dit tussen 22u en 6 u. Deze werken zullen mogelijk ook gepaard gaan met geluidsoverlast.

De renovatie en de versteviging van de spoorbrug over de Kortrijksesteenweg is gepland van maart tot en met juni 2013. Infrabel zal u tijdig informeren over de aard en het verloop van deze werken.

Infrabel is zich bewust van de hinder die deze werkzaamheden veroorzaken voor de omwonenden. In geval van vragen kunt u contact opnemen met de Cel Info Buurtbewoners van Infrabel op het gratis nummer 0800/55.000 (elke dag van 7u tot 22u) of via het mailadres info.projecten@infrabel.be.

Download de informatiebrief hier (pdf - 60 kB).

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.