Informatiebrief van Infrabel voor de bewoners van omgeving station Gent-Sint-Pieters

Geplaatst op 26 jan. 2015

Beste buurtbewoner,
Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoorwegnet, voert onderhoudswerken uit aan de sporen ter hoogte van het station Gent-Sint-Pieters. Deze werken kaderen in de modernisering van de sporen van het station en zorgen voor de benodigde capaciteit voor het treinverkeer.

  • Tijdens de weekends van 24/25 januari 2015 en van 31 januari/1 februari 2015 gaat de vernieuwde en aangepaste seininrichting in dienst. Dit in de richting van Brussel.
  • Tijdens het weekend van 14/15 februari 2015 zal Infrabel twee nieuwe wissels inbouwen ter hoogte van Gent-Sint-Pieters, eveneens in de richting van Brussel.

Omdat we de sporen slechts beperkt buiten dienst kunnen stellen, zullen we tijdens deze 3 weekends dag en nacht werken. De werken starten telkens op vrijdagavond rond middernacht en eindigen op maandagmorgen om 4u. Deze werken kunnen geluids- en trillingshinder met zich meebrengen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de cel Info Buurtbewoners van Infrabel op het groene nummer 0800/55.000 (elke dag van 7 tot 22 uur) of via info.projecten@infrabel.be. We doen onze uiterste best om uw vraag zo snel en zo volledig mogelijk te beantwoorden.
Alvast bedankt voor uw begrip.


Met vriendelijke groeten,
De cel Info Buurtbewoners
Leslie Buyle
Download de informatiebrief hier. (pdf - 70 kB)

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.