Informatiebrief voor de bewoners van de Kortrijksesteenweg en zijstraten

Geplaatst op 14 apr. 2011

Geachte mevrouw, Geachte heer

Met deze bewonersbrief willen wij u inlichten over de werkzaamheden die binnenkort in uw buurt worden uitgevoerd.

In de nacht van maandag 28 op dinsdag 29 maart 2011 zullen er werkzaamheden aan de trambedding uitgevoerd worden. Het vandaag gegoten beton moet immers gezaagd worden. Het tijdstip van zagen is afhankelijk van verschillende factoren o.a. de temperatuur. Het beton moet voldoende hard zijn zonder dat het inkrimpingsproces al begonnen is. Specialisten hebben berekend dat het ideale tijdstip deze nacht zal zijn. Gelijktijdig hiermee zal De Lijn ook de nieuwe rails in de Kortrijksesteenweg slijpen. Dit werk kan enkel 's nachts uitgevoerd worden omdat de tram dan niet rijdt.

Ook in de nacht van 29 op 30 maart 2011 zal de aannemer 's nachts werkzaamheden aan de trambedding uitvoeren. Het betreft hier het met hoge druk uitwassen van het beton. Ook dit werk is tijdstipafhankelijk. Dezelfde argumentatie als voor het zagen geldt ook hier.

Wij excuseren ons voor het eventuele ongemak.

Tramlijn 1 normale dienstregeling in twee richtingen vanaf 11 april 2011.

Voor meer informatie: Frederik Cantré; frederik.cantre@colas.be.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.