Informatievergadering over het inrichtingsplan van het natuurpark Overmeers op 22 januari 2008

Geplaatst op 22 jan. 2008

Op dinsdag 22 januari 2008 om 19 uur had een INFORMATIEVERGADERING
INRICHTINGSPLAN NATUURPARK OVERMEERS plaats.

Natuurgebied Overmeers

In het kader van het project Gent Sint-Pieters wordt met de aanleg van de ontsluitingsweg naar de R4 ook het natuurgebied Overmeers ingericht en ontwikkeld tot een volwaardig natuurpark. Doel is om het zodanig aan te leggen dat de natuur zich er optimaal kan ontwikkelen en het gebied eveneens toegankelijk wordt gemaakt voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Het definitieve inrichtingsplan

Tijdens het praatplan op 21 mei 2007 kreeg u de gelegenheid om mee te praten over het ontwerp en om uw opmerkingen, voorstellen en suggesties te formuleren. Bij de verdere uitwerking van het inrichtingsplan hield het landschapsbureau ‘Fris in het Landschap' dan ook rekening met uw inbreng.

Informatievergadering

De projectpartners stelden het definitieve inrichtingsplan (PDF - 6MB) voor het natuurpark Overmeers voor. In het panel zetelden Karin Temmerman, schepen van Stadsontwikkeling, Mobiliteit en Wonen, Tom Balthazar, schepen van Milieu en Sociale Zaken, Arnoud De Coen, Groendienst, Stad Gent en Els Huigens en Jean-François Van Den Abeele van het landschapsbureau ‘Fris in het landschap'. De informatievergadering had plaats op dinsdag 22 januari 2008 om 19 uur in de polyvalente zaal van het C-gebouw van de campus ‘Schoonmeersen', Hogeschool Gent, ingang via Voskenslaan 270, 9000 Gent.

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 241 24 11 of mail info@projectgentsintpieters.be

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.