Infosessie bruggen Krijgslaan en Kortrijksesteenweg, A. Musschestraat

Geplaatst op 11 apr. 2012

Op donderdag 19 april 2012 organiseert Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoorwegnet, in samenwerking met de Stad Gent een infosessie over het verbreden van het talud ter hoogte van de Achilles Musschestraat en de renovatie en vernieuwing van de bruggen aan de Kortrijksesteenweg en de Krijgslaan. Deze werken starten op 2 mei en kaderen in de stationsvernieuwing van Gent-Sint-Pieters.
Tijdens deze infosessie lichten we de werken toe en krijgt u nadien de kans om tijdens een vraag- en antwoordronde uw vragen te stellen aan de aanwezige ingenieur.
De infosessie gaat om 20u door in de polyvalente zaal van het Koninklijk Atheneum Gent, Voskenslaan 60, 9000 Gent.
Mocht u praktische vragen hebben over de organisatie van de infosessie, kunt u steeds contact opnemen met de cel Info Buurtbewoners op het gratis nummer 0800/55.000 (elke dag van 7u tot 22u) of via het mailadres info.projecten@infrabel.be .

Met vriendelijke groeten,

Logo Infrabel

Cel Info Buurtbewoners

De informatiebrief kan je hier downloaden (PDF - 128Kb)

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.