Infovergadering over het mobiliteitseffectenrapport Koningin Fabiolalaan op 18 maart 2013

Geplaatst op 07 mrt. 2013

Hierbij willen we u graag uitnodigen voor een infovergadering in verband met de mobiliteit in en rond de K. Fabiolalaan in functie van de voorziene projectontwikkeling.

Eind 2012 heeft het Stadsontwikkelingsbedrijf (AGSOB) een studiebureau aangesteld om de bestaande mobiliteitsstudies en -onderzoeken te actualiseren rekening houdend met de projectontwikkeling in de zones B en C. Het studiebureau zal op deze infovergadering haar bevindingen toelichten. Dit wordt gevolgd door een vragenronde.

Na de infovergadering kunt u uw aanvullingen en opmerkingen schriftelijk - via mail of post - bezorgen aan het Infopunt, P. Clementinalaan 215. De knelpunten moeten betrekking hebben op de mobiliteit in de stationsomgeving in functie van de geplande projectontwikkeling en gaan dus niet over de huidige werfsituatie.

Programma:

  • Inleiding door de heer Filip Watteeuw, schepen voor Mobiliteit en Openbare Werken
  • Toelichting van de geactualiseerde mobiliteitsstudie door het bureau Technum
  • Vragenronde

Praktisch

Datum: maandag 18 maart 2013 om 20 uur
Locatie: in de feestzaal van het Sint-Pietersinstituut, ingang via de Meersstraat 133

Download de informatiebrief (PDF - 74Kb)


Nog vragen?
Aarzel niet om contact op te nemen met het Infopunt als u nog vragen heeft of verdere inlichtingen wenst. U kunt ons bellen tijdens de kantooruren op het nummer 09 241 24 11 of mailen naar info@projectgentsintpieters.be

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.