Infrabel: Spoorwerken in uw buurt

Geplaatst op 09 apr. 2013

Geachte mevrouw, Geachte heer,

In het kader van de modernisering van Gent-Sint-Pieters voert Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoorwegnet, sinds maart 2013 vernieuwingswerken uit aan de spoorbrug over de Kortrijksesteenweg. De werken zullen duren tot het bouwverlof van 2013. Wij willen u met dit bericht informeren over de vooruitgang van deze werken.

Om bepaalde renovatiewerken en boringen onder de brug mogelijk te maken, zal er de komende weken buiten de normale uren worden gewerkt.

Zo zullen er een aantal specifieke werken worden uitgevoerd tijdens de weeknachten van maandag 15 april tot en met vrijdag 24 mei 2013, met uitzondering van de nacht van woensdag 1 mei 2013. In deze periode zal er bijgevolg zowel overdag als 's nachts worden gewerkt.

Zo ook zal er bijkomend continu worden gewerkt tijdens de weekends van 27 en 28 april en 18, 19 en 20 mei 2013.

Wij zijn ons bewust van de hinder die deze werkzaamheden kunnen veroorzaken voor de omwonenden. In geval van vragen kunt u contact opnemen met de cel Info Buurtbewoners van Infrabel op het gratis nummer 0800 55 000 of via het e-mailadres info.projecten@infrabel.be.

Wij danken u alvast voor uw begrip.

Met vriendelijke groeten

De Cel Info Buurtbewoners

Leslie Buyle

Download de informatiebrief hier. (pdf - 71 kB)

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.