Kom naar het feest op wieltjes op 15 en 16 oktober 2010

Geplaatst op 27 sep. 2010

Wij nodigen alle pendelaars, buurtbewoners, Gentenaars en geïnteresseerden uit op een ‘feest op wieltjes'. Een deel van de ondergrondse werfzone wordt omgetoverd tot een feestzone met rolschaatspiste.

  • Vrijdagavond van 16 uur tot 22.30 uur volgt de ene wervelende show na de andere, met onder andere Lady Linn, circusartiest Alexander Vantournhout en Spheric Emotion, een unieke act uit Berlijn. Katja Retsin zorgt voor de rode draad doorheen de hele avond. Daarnaast is er doorlopend rollende animatie voor jong en oud. En wie zin heeft, kan tijdens het feest ook zelf de rolschaatsen aanbinden.
  • Zaterdagochtend vanaf 9 uur nodigen wij alle buurtbewoners en geïnteresseerden uit voor een feestelijke reuzenbrunch met strekenmarkt.

Geleide werfwandelingen voor 900 personen

Zowel op vrijdag als zaterdag organiseren we unieke geleide wandelingen doorheen het projectgebied. U wandelt in kleine groepjes van 25 personen met gids en begeleider. Het is noodzakelijk om telefonisch te reserveren via Gentinfo op het nummer 09 /210 10 10 vanaf maandag 27 september 2010. Wees er snel bij! Inschrijven is niet meer mogelijk. VOLZET

werfimpressie

  • Het betreft een stevige wandeling. Een goede fysieke conditie is nodig
  • Draag stevige stapschoenen of laarzen al naargelang de weersomstandigheden
  • Kinderen vanaf 9 jaar kunnen mee als ze worden begeleid door een volwassene
  • De werfwandeling is niet mogelijk voor rolstoelgebruikers
  • Gelieve een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn

Hoe de feestenzone bereiken?

Hostessen aan het Sint-Pietersstation (kant Koningin Maria-Hendrikaplein) wijzen u de weg. U kunt ook gewoon de pijlen langs de feestenroute naar de feestenzone volgen. Het "ontvangstpunt werfbezoeken" bevindt zich in de feestenzone en is duidelijk aangeduid.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.