Koningin Fabiolalaan afgesloten op 30 en 31 mei 2011

Geplaatst op 22 mei 2011

In de komende weken vinden een aantal belangrijke werken plaats in de Koningin Fabiolalaan

Hoek Koning Boudewijnstraat - Koningin Fabiolalaan

Vanaf 23 mei 2011 zal de aannemer op de hoek van de Koning Boudewijnstraat en de Koningin Fabiolalaan de boordstenen plaatsen. De Koning Boudewijnstraat wordt dan tijdelijk een doodlopende straat en dit tot de uiteindelijke asfaltlaag is gegoten. De Koningin Fabiolalaan bijft wel bereikbaar via de Tenderstraat.
Dit heeft ook gevolgen voor het werfverkeer. De aannemer die de hellende tuin en het laatste deel van de ondergrondse parking aanlegt voor het station, zal dan volgende route volgen vanaf de Snepkaai: via de Koningin Fabiolalaan en Aaigemstraat langs de Frans De Potterstraat opnieuw door de Koningin Fabiolalaan naar het Koningin Maria Hendrikaplein. De afwerking van de hoek Koning Boudewijnstraat - Fabiolalaan is gepland voor juni 2011.

Asfaltering Koningin Fabiolalaan tussen Frans De Potterstraat en Aaigemstraat

De onderlaag van de asfalt in de Koningin Fabiolalaan vanaf de Frans De Potterstraat tot de Aaigemstraat wordt gegoten op 27 mei 2011. Die dag is dit stuk van de Fabiolalaan niet met de wagen of met de fiets berijdbaar.

Koningin Fabiolalaan afgesloten op 30 en 31 mei 2011

De toplaag van de asfalt in de Koningin Fabiolalaan tussen het Koningin Maria Hendrikaplein en de Aaigemstraat wordt gegoten op 30 en 31 mei 2011. Op deze dagen is de Koningin Fabiolalaan niet toegankelijk voor auto- of fietsverkeer. Voetgangers zullen wel door kunnen via het voetpad.

Kaart berekbaarheid K. Fabiolalaan

Kaart bereikbaarheid per fiets Koningin Fabiolalaan op 30 en 31 mei 2011

We verontschuldigen ons voor het ongemak.

De informatiebrief (PDF - 234 kB) kan je hier downloaden.

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 241 24 11 of mail info@projectgentsintpieters.be.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.