Koningin Fabiolalaan tijdelijk afgesloten

Geplaatst op 19 mrt. 2012

Informatiebrief: K. Fabiolalaan tijdelijk afgesloten tussen Tenderstraat en K. Maria-Hendrikaplein

Geachte mevrouw, geachte heer,

Op maandag 19 maart 2012 wordt er gedurende maximum een week een kraan geplaatst in de K. Fabiolalaan. De kraan en bijhorende werfzone zullen zich bevinden tussen de trap die in de toekomst naar de esplanade leidt en de halte van tramlijn 1.

Daartoe moet de K. Fabiolalaan tussen Tenderstraat en K. Maria-Hendrikaplein gedurende 1 week worden afgesloten voor het autoverkeer, namelijk van maandag 19 maart tot en met vrijdag 23 maart 2012. Fietsers en voetgangers kunnen wel door.

De kraan zal worden ingezet voor de verdere afwerking van de esplanade.

We verontschuldigen ons voor dit tijdelijke ongemak.

Met vriendelijke groeten

Het Infopunt project Gent Sint-Pieters

Download de informatiebrief hier (pdf - 245 kB)

Nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met het Infopunt als u nog vragen heeft of verdere inlichtingen wenst. U kunt ons bellen tijdens de kantooruren op het nummer 09 241 24 11 of mailen naar info@projectgentsintpieters.be.

Kaart met omleidingsroute

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 / 241 24 11 of mail naar info@projectgentsintpieters.be.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.