Laat je fiets niet achter aan het station tijdens de blok

Geplaatst op 15 dec. 2021
IMG 20211215 104835 Web
Ben je student en pendel je met de fiets naar het station? Laat dan je tweewieler tijdens de blok niet achter aan het station. Fietsen die hinderlijk of langer dan drie weken gestald staan in één van de stationsstallingen, worden weggehaald.

Ook op het Koningin Maria-Hendrikaplein, de stalling onder de bomencirkel, geldt zoals steeds: alle fietsen buiten de rekken worden verwijderd. Op 13 januari wordt hier opnieuw een grote opruimactie georganiseerd.

Vermijd dus onaangename verrassingen vlak voor een examen en neem je fiets mee naar huis of laat hem op kot. Meer info over de stallingen aan het station vind je op deze pagina.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.