Lawaai door nachtwerk bij afbraak postgebouw

Geplaatst op 21 jun. 2007

Geachte bewoner,

Naar aanleiding van de afbraak van het postgebouw hebben er nachtelijke sloopwerken plaatsgevonden. Het gaat om de verwijdering van de metalen luifel aan de kant van de spoorlijn. Daarbij dienden tijdelijk sporen buiten dienst te worden gesteld. Vandaar de noodzaak om het werk uit te voeren 's avonds en 's nachts, tussen 18.30 en 5.45 uur.

De twee komende nachten, van 21 op 22 juni, en van 22 op 23 juni 2007, zal het resterende sloopwerk gebeuren. De werken met de grootste geluidshinder (kapotschieten van beton) zijn gepland in de vroege avond, vóór 22 uur.

Wij verontschuldigen ons voor de eventuele geluidsoverlast.

Het communicatieteam

INFOPUNT Project Gent Sint-Pieters, tel. 09 241 24 11

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.