Moeilijke rioolaansluiting Aquafin in A. Musschestraat en Kortrijksesteenweg

Geplaatst op 13 jun. 2007

21692B-infobrief juni 2007

contactpersoon Herman De Schamphelaere 03 450 47 83 03 450 44 45 herman.deschamphelaere@aquafin.be

Betreft: Collector Koningin Maria Hendrikaplein - Koning Albertlaan (deel K. Maria Hendrikaplein)- projectnr. 21692B

Mevrouw/Mijnheer

Aan het rondpunt op de kruising van de Kortrijksesteenweg en de A. Musschestraat werden we bij de overkoppelingen van de nieuwe op de oude leidingen geconfronteerd met een onbekende hoogspanningskabel van Eandis. Deze problematiek werd samen met de betrokken nutsmaatschappij onderzocht en inmiddels wordt alles in gereedheid gebracht om de resterende overkoppeling te kunnen uitvoeren.

Volgens de huidige planning zullen deze werkzaamheden worden uitgevoerd in de laatste twee weken van juni.

De Kortrijksesteenweg zal voor het doorgaand verkeer in beide richtingen afgesloten worden en dit van maandag 18 tot en met vrijdag 29 juni 2007.

Volgende omleidingen worden voorzien:

  • voor het verkeer, richting Gent Centrum, wordt een omleiding voorzien via de Krijgslaan;
  • het verkeer vanuit Gent Centrum zal afgeleid worden aan de kruising van de Kortrijksesteenweg met de Burggravenlaan om via deze weg de Krijgslaan op te rijden.

Lokaal verkeer in de Kortrijksesteenweg blijft mogelijk. Ook de parkeerplaatsen mogen gedurende de werken verder gebruikt worden.

Hebt u toch nog vragen, aarzel niet en neem contact op met de projectleider of de werftoezichter die de werken dagelijks opvolgt. U vindt een lijst met nuttige contactadressen op de ommezijde.

Alvast, nogmaals onze oprecht dank voor uw begrip en welwillende medewerking.

Met hoogachting,

Gaby Rappoort Herman De Schamphelaere

verantwoordelijke Minder Hinder projectleider Projectbeheer

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.