Montage derde torenkraan - tijdelijke afsluiting Koningin Fabiolalaan

Geplaatst op 29 sep. 2008

Gent, 29 september 2008

BEWONERSBRIEF: korte afsluitingen van K. Fabiolalaan (4)

Geachte

Met deze informatiebrief brengen wij u graag op de hoogte van de komende werkzaamheden in uw straat en de tijdelijke hinder die daarmee gepaard gaat.

1. Opstellen van een derde torenkraan in de bouwput:

In een vorige bewonersbrief kondigden wij u de opstelling van een derde torenkraan aan in de bouwput aan de K. Fabiolalaan (brief van 10 september 2008). De montage van deze torenkraan is gepland van 1 tot 3 oktober 2008. Hierdoor wordt de K. Fabiolalaan op dinsdagavond 30 september 2008 rond 20 uur volledig afgesloten voor alle verkeer vanaf 20 uur en dit tot vrijdagnamiddag 3 oktober 2008. Vanaf de hoek van de Aaigemstraat (nummer 55) tot aan de hoek van het K. Maria-Hendriakplein (nummer 1) zal u niet door de K. Fabiolalaan kunnen.

Om veiligheidredenen mogen er dan geen voertuigen of fietsen langs. Wij verzoeken u, als aangelande, de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen (auto tijdig uit garage halen, planning voor laden en lossen aanpassen...). Voetgangers zullen er wel nog doorkunnen. Het doorgaand verkeer blijft de in voege zijnde omleiding via de Aaigemstraat en de K. Boudewijnstraat gewoon volgen.

Wij danken u voor uw begrip. Voor dringende praktische problemen kan u terecht op de werftelefoon 09 241 89 30.

Greet Riebbels

Coördinator Communicatie Project Gent Sint-Pieters

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.