Nachtelijk vervoer op 25 of 26 maart 2014, gewijzigde toegang station centrale reizigerstunnel kant Sint-Denijslaan

Geplaatst op 25 mrt. 2014

De aannemer is volop bezig met de werken aan het perron 11/12. Momenteel bouwt hij de tweede lift. Vanaf deze week wordt ook een van de twee roltrappen opgebouwd.
Voor de zomer kan spoor 12 dan opnieuw in dienst worden genomen.

Voor de komende weken zijn volgende zaken voorzien:

Uitzonderlijk transport
De roltrapstructuur zal op dinsdag 25 maart of woensdag 26 maart 2014 met een uitzonderlijk transport geleverd worden. Dit dient omwille van de veiligheid 's nachts te gebeuren.

Polieren beton
Op 27 maart, 1 april en wellicht 14 april 2014 zal er een betonnen vloerplaat in de kelder worden gestort en nadien gepolierd. Vermoedelijk gaat het polieren ook 's nachts verder. Aangezien dit in de kelder gebeurt, zal de geluidshinder beperkt blijven.

Tijdelijk verplaatsen toegang via reizigerstunnel
Op 26 maart en tussen 31 maart en 4 april 2014 zal de toegang van het station aan de Ganzendries enkele tientallen meter worden verlegd richting Voskenslaan (recht voor de reizigerstunnel). De aannemer zal zorgen voor de nodige signalisatie.

Gewijzigde uitgang station centrale reizigerstunnel kant Sint-Denijslaan

De tijdelijke gewijzigde doorgang voor reizigers (Foto 25/03/2014)

We verontschuldigen ons voor het ongemak.

De informatiebrief kan je hier downloaden (PDF - 167 Kb).

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.