Nachtelijk werk aan treinsporen Gent-Oostende tussen station Gent-Sint-Pieters en Snepkaai

Geplaatst op 18 nov. 2009

In de periode van 18 november 2009 tot 11 december 2009 vernieuwt Infrabel een deel van de sporen op de lijn 50A, ter hoogte van het station Gent-Sint-Pieters, richting kust. Om het treinverkeer zo weinig mogelijk te hinderen, moeten deze werken voor een deel 's nachts worden uitgevoerd.

Infrabel is de infrastructuurbeheerder van het Belgisch spoorwegnet. Gedurende maximaal 11 nachten wordt er gewerkt aan de spoorwegverbinding tussen Gent en Oostende. Dat is de zogenaamde lijn 50A. Meer bepaald gaat het om aanpassingen tussen het station Gent-Sint-Pieters en de Snepkaai, waar Infrabel momenteel een ongelijkgrondse kruising bouwt, met een nieuw viaduct.

De cel Buurtbewoners van Infrabel beschikt over meer informatie. Hun telefoonnummer en e-mailadres vindt u in deze informatiebrief (PDF-107kB).

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.