Nachtwerk aan De Link van vrijdag 21 september tot en met vrijdag 28 september 2012

Geplaatst op 24 sep. 2012

Geachte mevrouw, geachte heer

De aannemer van De Link voert vanaf vrijdag 21 september 2012 werken uit aan de overkapping boven de busbaan, in de buurt van de tijdelijke tramtunnel. Daar moet een plafond worden aangebracht in de overkraging. De aannemer moet daar eerst ook een aantal stellingtorens zetten.

nachtwerk_link_september

Om veiligheidsredenen kan dit niet gebeuren als het busstation in volle gebruik is. De werken zullen daarom plaatsvinden tussen 22 uur en 5 uur. De werken starten vrijdag 21 september en zullen één week duren (weekend inbegrepen). Indien dit nodig zou zijn, kan dit met enkele dagen worden verlengd.

Er worden inspanningen gedaan om de hinder te beperken en de rust van de buurt zoveel mogelijk te respecteren, maar de werken kunnen lawaaihinder met zich meebrengen.


Wij verontschuldigen ons voor de overlast.

Met vriendelijke groeten

Het Infopunt project Gent Sint-Pieters


Nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met het Infopunt als u nog vragen heeft of verdere inlichtingen wenst. U kunt ons bellen tijdens de kantooruren op het nummer 09 241 24 11 of mailen naar info@projectgentsintpieters.be

Download de informatiebrief hier (pdf - 218 kB).

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.