Nachtwerk De Link op 1 en 2 maart 2012

Geplaatst op 29 feb. 2012

Geachte mevrouw, geachte heer,

De aannemer van De Link moet een aantal kolommen plaatsen boven tramlijn 1 ter hoogte van de tijdelijke tramtunnel. Een deel van die werken moet 's nachts gebeuren op het moment dat er geen trams of bussen meer door de tunnel rijden.

Het gaat om twee nachten, namelijk de nacht van donderdag 1 maart op vrijdag 2 maart en de nacht van vrijdag 2 maart op zaterdag 3 maart 2012. De werken vinden telkens plaats tussen 19 uur en 6 uur ‘s ochtends.

Voetgangers kunnen gedurende die twee nachten via de oude tramtunnel van het K. Maria Hendrikaplein naar de Voskenslaan gaan. Fietsers kunnen gebruik maken van de Timichegtunnel of de Kortrijksesteenweg om de sporen te kruisen.

De werken zullen nauwelijks geluidshinder met zich meebrengen.

We verontschuldigen ons voor de overlast.

Met vriendelijke groeten

Het Infopunt project Gent Sint-Pieters

Nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met het Infopunt als u nog vragen heeft of verdere inlichtingen wenst. U kunt ons bellen tijdens de kantooruren op het nummer 09 241 24 11 of mailen naar info@projectgentsintpieters.be.

Download de informatiebrief hier (pdf - 223 kB)

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 / 241 24 11 of mail naar info@projectgentsintpieters.be.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.