Nachtwerk De Link op 18 oktober 2013

Geplaatst op 16 okt. 2013

Geachte mevrouw, geachte heer,

De aannemer van De Link zal opnieuw werken uitvoeren aan de zijarm van De Link. Aangezien dit boven de tramlijn gebeurt, kan dit alleen maar gebeuren als de tramlijn uit dienst is en de spanning op de bovenleiding is uitgeschakeld. Concreet betekent dit dat die werken plaatsvinden tussen 24 uur en 5 uur. De werken zijn gepland op vrijdagnacht 18 oktober 2013.

Ondertussen zal de aannemer ook de eerste twee brugdelen monteren van de loopbrug die het Koningin Maria-Hendrikaplein verbindt met de ingang op de verdieping +1 van De Link (Virginie Lovelinggebouw).

maquette De Link Vlaams Administratief Centrum

De lawaaihinder wordt zoveel mogelijk beperkt.

We verontschuldigen ons alvast voor de mogelijke hinder.


Met vriendelijke groeten
Het Infopunt project Gent Sint-Pieters

Nog vragen?
Aarzel niet om contact op te nemen met het Infopunt als u nog vragen heeft of verdere inlichtingen wenst. U kunt ons bellen tijdens de kantooruren op het nummer 09 241 24 11 of mailen naar info@projectgentsintpieters.be.

Download de informatiebrief hier. (pdf - 112 kB)

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.