Nieuwe fase rioleringswerken op de Koningin Fabiolalaan

Geplaatst op 11 jun. 2009

Gent, 12 juni 2009

Informatiebrief: nieuwe fase rioleringswerken op K. Fabiolalaan

Geachte,

Komende maandag, 15 juni 2009, begint een nieuwe fase in de rioleringswerken op de K. Fabiolalaan. Er wordt dan gewerkt in het stuk K. Fabiolalaan tussen de Verpleegsterstraat en de Aaigemstraat. Dit stuk wordt werfzone tot net voor het bouwverlof, 10 juli 2009.

De nieuwe fase van de rioleringswerken heeft voor u een paar gevolgen:

  • Alle parkeerplaatsen in de bewuste zone (beide zijden van de K. Fabiolalaan) verdwijnen van 15 juni 2009 tot 10 juli 2009. Vergeet dus niet om uw auto ten laatste zondagnacht 14 juni 2009 te verplaatsen buiten de zones van het parkeerverbod. De parkeergarages en opritten van de gebouwen blijven ten allen tijde bereikbaar. U heeft de mogelijkheid om per maand een parkeerplaats te huren in de parkeergarage voor pendelaars, in de K. Fabiolalaan recht tegenover de Aaigemstraat. Via NMBS-districtsdirecteur mevrouw C. Van Rijckeghem, K. Maria- Hendrikaplein 2, 9000 Gent (tel 09 241 23 02) kunt u een parkeerabonnement (op nummerplaat) aanvragen tijdens de kantooruren.
  • Er wordt in de bewuste zone tijdelijk éénrichtingsverkeer ingesteld, op de geasfalteerde parkeerstrook, kant huizen. Het verkeer kan enkel nog in de richting van het K. Maria-Hendrikaplein (en het NMBS-parkeergebouw) rijden. Signalisatieborden geven de plaatselijke omleiding aan.
  • Voor fietsers is er een aanbevolen veilige route uitgezet met omleidingsborden.
  • De Aaigemstraat krijgt voor het stukje tussen de Duifhuisstraat en de K. Fabiolalaan een quasi-doodlopend karakter: alleen als aangelande en als u wil parkeren in de pendelaarsparking mag u er langs. Doorgaand verkeer kan er niet weg.

Geluidshinder ? Stof ? De aannemer werkt vanaf 7 u 's ochtends. De straat zal geregeld geveegd worden met een sproeiveegmachine.

Voor dringende vragen kunt u terecht op het werfnummer (Wegebo) 0475 95 35 89.

Hoogachtend,

Greet Riebbels
Communicatie Project Gent Sint Pieters

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.