Nieuwe fietsenparking

Geplaatst op 18 dec. 2023
20231218 fietsenstalling Oost 2

Op donderdag 21 december 2023 gaat een nieuwe overdekte fietsenparking onder de treinsporen open. De ingang bevindt zich aan het Koningin Mathildeplein, in de richting van de Ganzendries. De parking ligt op het gelijkvloers en biedt plaats aan 1.160 fietsen. De rekken zijn deels definitief en deels tijdelijk.


Fietsenstalling Fietsambassade Web

Fiets in een rek

Plaats je fiets altijd in een rek. Fietsen die buiten het rek staan, worden verwijderd.

Vind je geen plek in deze parking? Dan is er nog plaats op het Koningin Mathildeplein, vooral achter de zone van de Blue Bikes. Daar staan ook een aantal overdekte fietsenstallingen.


231117 cdc PGSP mobiliteit fiets 02

Nog uitbreiding op komst

In het voorjaar komt er nog een nieuwe fietsenparking bij aan het Koningin Mathildeplein voor nog eens 852 plaatsen. Die parking bevindt zich op verdieping -1 en de ingang ligt tussen de twee reizigerstunnels. De parking zal te bereiken zijn via een trap met fietsondersteuningssysteem waardoor je met de fiets aan de hand makkelijk naar beneden en naar boven kunt gaan.

20231110 FTS west 003

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.