Nieuwe website voor het Project Gent Sint-Pieters

Geplaatst op 21 apr. 2006

Van harte welkom op deze gloednieuwe website over het Project Gent Sint-Pieters. We hebben gekozen voor een aantrekkelijke vormgeving en een overzichtelijke opbouw zodat u met het grootste gemak doorheen het hele project kunt surfen. De ‘magenta' draad raakt u beslist niet meer kwijt.

Op deze website vindt u alle informatie over het project met plan- en beeldmateriaal, studies, rapporten, persberichten, enz.

U kunt nu de laatste ontwikkelingen op de voet volgen. Via deze weg houden wij u ook graag op de hoogte van al onze activiteiten: infoavonden, inspraakmomenten, deelname aan een klankbordgroep, noem maar op. Verder kunt u in de bibliotheek alle openbare documenten en studies raadplegen.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.