Nieuwe werfweg kant Sint-Denijslaan binnenkort in gebruik

Geplaatst op 15 apr. 2013

De aannemer die de stationswerken uitvoert zal binnenkort een nieuwe werfweg in dienst nemen waardoor het werfverkeer in uw wijk tot een minimum kan beperkt worden. De werfweg bevindt zich langsheen spoor 12 en gaat rechtstreeks naar de hoek Voskenslaan/Sint-Denijslaan. Er is ondertussen ook een nieuw voet-en fietspad in gebruik dat volledig is afgescheiden van de werf wat de veiligheid bevordert.

De aanvoer van materiaal zal verlopen zoals dit momenteel gebeurt, namelijk vanuit de Kortrijksesteenweg via de Sint- Denijslaan-oost naar de werf of via de Pégoudlaan - V. Vaerwyckweg en Sint-Denijslaan-west. Vanaf 29 april 2013, bij de start van de werken aan de Sterre, wordt er aan de aannemer een alternatieve route aangeraden via De Pintelaan/A. Musschestraat en Sint-Denijslaan.
De afvoer zal in de toekomst bijna uitsluitend gebeuren via de V. Vaerwyckweg en de R4. Indien het tractoren betreft, verloopt dit via de Voskenslaan richting de Sterre of via de Sint-Denijslaan richting Snepkaai.

Momenteel is de aannemer nog grondwerken aan het uitvoeren aan de toekomstige interne werfweg. Eenmaal voltooid, wordt deze werfweg in gebruik genomen. Dat is voorzien tegen het einde van deze maand.

Met deze maatregelen hopen we de hinder in uw wijk in de toekomst zo veel mogelijk te beperken.

De informatiebrief kan je hier downloaden (PDF - 233Kb)

Met vriendelijke groeten
Het Infopunt project Gent Sint-Pieters

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.