Nieuwsbrief 38 (Masterplan Publieke Ruimte) - mei 2022

Geplaatst op 17 mei 2022
DJI 0145
Deze maand verscheen onze 38ste nieuwsbrief. Deze editie is volledige gewijd aan de resultaten van het onderzoek in het kader van het masterplan Publieke Ruimte.

Met deze studie werd onderzocht aan welke principes de publieke ruimte rond het station moet voldoen en hoe die er in de toekomst kan uitzien. Naast de algemene principes, werd er ook stilgestaan bij de twee cases die gedetailleerd zijn uitgewerkt: het Koningin Mathildeplein en de Koningin Fabiolalaan.

Je kan de nieuwsbrief hier digitaal lezen.

Ontvang je het laatste nieuws over het Project Gent Sint-Pieters graag in je inbox? Schrijf je hier dan in op onze nieuwsbrief.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.