Nieuwsbrief Project Gent Sint-Pieters: niet meer verdeeld via het Stadsmagazine

Geplaatst op 18 jun. 2014

Vanaf half juni 2014 verspreidt het Project Gent Sint-Pieters zijn gedrukte nieuwsbrief alleen nog bij de buurtbewoners en via displays in het station. Dit doen we vooral om het gebruik van papier te beperken. De oplage is verminderd van 140 000 exemplaren tot 16 000 exemplaren.

De nieuwsbrieven zijn te vinden op deze website onder de hoofding nieuwsbrief (zesde tab onder het logo). Uiteraard blijft een gedrukte versie van de nieuwsbrief beschikbaar. Wie geen toegang heeft tot internet kan de nieuwsbrief nog steeds afhalen op het Infopunt.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.