NMBS-Holding neemt voorlopig parkeergebouw bij Gent-Sint-Pieters in gebruik (juni/2006)

Geplaatst op 31 mei 2006

NMBS-Holding neemt op donderdag 1 juni 2006 een tijdelijk parkeergebouw aan de K. Fabiolalaan bij het station Gent-Sint-Pieters in gebruik. Er is plaats voor 692 auto's op drie niveaus. Voor het gebouw zijn nog eens 153 parkeerplaatsen. Het parkeergebouw is toegankelijk ter hoogte van de Frans De Potterstraat en voorlopig ook via de huidige parking. De parkeertarieven blijven ongewijzigd. De bouw van de parkeergarage past in het project Gent Sint-Pieters. Als de werken beginnen, zullen de huidige parkeerplaatsen verdwijnen. De 845 plaatsen vergden een investering van 4,24 miljoen euro.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.