Omleiding bussen 34, 35, 36 wegens aquafinwerken in Beukenlaan

Geplaatst op 14 jun. 2007

Brief van De Lijn aan de vaste abonnees

uw kenmerk

ons kenmerk

contactpersoon

Lesley De Beuckeleer

09 210 94 89

lesley.debeuckeleer@delijn.be

Gentbrugge

14 juni 2007

Geachte abonnee

Door een gewijzigde verkeerssituatie tijdens de werken van Aquafin in de Beukenlaan zullen de bussen van De Lijn tot en met 6 juli 2007 niet door Afsnee kunnen rijden. Dit is drie weken langer dan voorzien.

Sinds 23 april 2007 rijden de lijnen 34, 35 en 36 via een omleiding. Dit was een gevolg van de werken van de stad Gent aan de Snepkaai en werken van de nutsmaatschappijen in de Sint-Denijslaan en in de Beukenlaan. De werken aan de Snepkaai zijn achter de rug. In de Sint-Denijslaan vinden opnieuw werken plaats van Aquafin tot het einde van juni. De verkeerssituatie tijdens de werken in de Beukenlaan is gewijzigd. Tot 23 april kon het verkeer in de Beukenlaan in één richting passeren. Sindsdien is er in beide richtingen geen verkeer meer mogelijk en dit vermoedelijk tot en met 6 juli 2007. De buslijnen 34, 35 en 36 moeten ten gevolge van deze gewijzigde verkeerssituatie via de omleiding blijven rijden die sinds 23 april in voege is. Hieronder vindt u een beschrijving van de omleidingsweg.

Omleidingsweg bussen

Richting De Pinte

Sint-Pietersstation -> Voskenslaan -> Kortrijksesteenweg -> Sint-Dionysisusstraat -> Krijzeltand -> Gemeenteplein -> Loofblommestraat -> Vennestraat -> Luchthavenlaan -> Autoweg - Zuid -> Wittepaalstraat -> normale reisweg

Richting Wetteren / Lokeren / Hamme

Wittepaalstraat -> Autoweg - Zuid -> Luchthavenlaan -> Vennestraat -> Loofblommestraat -> Gemeenteplein -> Krijzeltand -> Sint-Dionysisusstraat ->Kortrijksesteenweg -> Voskenslaan -> Gent Sint-Pietersstation -> normale reisweg.

Afgeschafte haltes

De Lijn kan door deze werken volgende haltes niet meer bedienen: Voskenslaan, Roosakker, Polikliniek Sint-Denijslaan, Wiemeersdreef, Strandloperstraat, M. Dupuislaan, Kareelstraat, Stijn Streuvelslaan, Paardekop, Boesbeeklaan, Station, Sint-Rochusplein, Luchthavenlaan, Steenaardestraat, Dorp, Broekantstraat.

Tijdelijke halte

Er wordt een tijdelijke halte geplaatst ter hoogte van het kruispunt van de Luchthavenlaan en de Loofblommestraat.

Informatie

De informatie over de werken kan u ook raadplegen via De LijnInfo op het nummer 070 220 200 of via de website www.delijn.be.

De Lijn verontschuldigt zich voor de hinder. We danken u voor uw geduld en hopen u na de werken opnieuw op onze bussen te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten

Christel Boumans

Afdelingshoofd Marketing & Communicatie De Lijn Oost-Vlaanderen

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.