Omleiding bussen wegens werken in de Sint-Denijslaan en de Snepkaai (apr/2007)

Geplaatst op 20 apr. 2007

Bovenop de werken in de Steenaardestraat en de Beukenlaan zullen vanaf 23 april ook de Sint-Denijslaan en de Snepkaai onderbroken zijn. Hierdoor kunnen de bussen van de lijnen 34, 35 en 36 de noordelijke rand van Sint-Denijs-Westrem - Afsnee niet meer bereiken.

Omleiding lijnen 34, 35, 36

Door de werkzaamheden rijden volgende lijnen via een omleiding:

Lijn 34: De Pinte - Sint-Martens-Latem - Gent - Wettern

Lijn 35: De Pinte - Sint-Martens-Latem - Gent - Beervelde - Lokeren

Lijn 36: De Pinte - Sint-Martens-Latem - Gent - Zele - Hamme

Komende van het Sint-Pietersstation rijden de bussen via de Voskenslaan, Kortrijksesteenweg, Sint-Dionysiusstraat, Krijzeltand, Gemeenteplein, Loofblommestraat, Vennestraat, Luchthavenlaan, Autoweg-Zuid en Wittepaalstraat om verder de normale reisweg te volgen. Komende van De Pinte volgen de bussen dezelfde omleidingsweg.

Afgeschafte haltes

Door het afsluiten van de Sint-Denijslaan en de Beukenlaan kan De Lijn 17 haltes niet bedienen. Het gaat om de volgende haltes: Voskenslaan, Roosakker, Polikliniek Sint-Denijslaan, Wiemeersdreef, Strandloperstraat, M. Dupuislaan, Kareelstraat, Stijn Streuvelslaan, Paardekop, Boesbeeklaan, Station Sint-Rochusplein, Luchthavenlaan, Paardekop, Steenaardestraat, Dorp, Broekantstraat.

Vervangingshalte

De Lijn plaats een vervangingshalte aan het kruispunt van de Luchthavenlaan en de Loofblommestraat.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.