Omleiding op donderdag 22 maart 2012 in de Sint-Denijslaan ter hoogte van de Poelsnepstraat

Geplaatst op 21 mrt. 2012

Geachte mevrouw, geachte heer,

In de komende weken verwachten we opnieuw een aantal grote leveringen voor de opbouw van spoor 12.

Op donderdag 22 maart 2012 komt er een lading met prefabperronschalen aan. Die worden geplaatst in de zone tussen Ganzendries en Poelsnepstraat. Dit deel van de straat wordt daarom de volledige dag afgesloten.

Vanuit de Sint-Denijslaan kunt u via de Poelsnepstraat de aangeduide omleiding volgen, zoals op het plan aangeven (zie ommezijde). De rijrichting in de Poelsnepstraat wordt die dag omgedraaid. In de Ganzendries geldt er op dat moment tweerichtingsverkeer zodat de bewoners hun huis kunnen bereiken vanuit de Poelsnepstraat. In het deel van de Ganzendries vanaf de Poelsnepstraat tot Sint-Denijslaan is er die dag een parkeerverbod.

We verontschuldigen ons voor de hinder.

Met vriendelijke groeten

Het Infopunt project Gent Sint-Pieters

Nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met het Infopunt als u nog vragen heeft of verdere inlichtingen wenst. U kunt ons bellen tijdens de kantooruren op het nummer 09 241 24 11 of mailen naar info@projectgentsintpieters.be

Download de informatiebrief hier (pdf - 749 kB).

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 / 241 24 11 of mail naar info@projectgentsintpieters.be

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.