Omleiding op vrijdag 13 april 2012 in de Sint-Denijslaan ter hoogte van de Poelsnepstraat

Geplaatst op 11 apr. 2012

Op vrijdag 13 april 2012 komt er opnieuw een lading met prefabperronschalen aan. Die worden geplaatst in de zone tussen Ganzendries en Poelsnepstraat. Dit deel van de straat wordt daarom opnieuw gedurende de volledige dag afgesloten.

Vanuit de Sint-Denijslaan kunt u via de Poelsnepstraat de aangeduide omleiding volgen, zoals op het plan aangeven (zie ommezijde). De rijrichting in de Poelsnepstraat wordt die dag omgedraaid. In het gedeelte van de Ganzendries tussen de Sint-Denijslaan en de Reigerstraat geldt er op dat moment tweerichtingsverkeer zodat de bewoners hun huis kunnen bereiken. In het gedeelte van de Ganzendries vanaf de Poelsnepstraat tot Sint-Denijslaan is er die dag een parkeerverbod.

We verontschuldigen ons voor de hinder.

Kaart omleiding St-Denijslaan

PerronschalenLevering prefabperronschalen

Levering prefabperronschalen

Download hier de Informatiebrief (PDF - 318 Kb)

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 241 24 11 of mail info@projectgentsintpieters.be

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.