Onbereikbare garages wegens plaatsen boordstenen Prinses Clementina.

Geplaatst op 07 nov. 2007

DD. 5.11.07

Geachte,

Bij deze wensen wij u mee te delen dat wij heden een sleuf aan het graven zijn, die wij vervolgens opvullen met een grondmengsel ten behoeve van de toekomstige bomen. Deze werken zullen ongeveer klaar zijn op dinsdagavond (6 november 2007).

Aansluitend zullen wij overgaan tot het betonneren van de fundering voor de boordstenen van het voetpad. Hiertoe zal een geleidingskoord geplaatst worden over de volledige lengte van de P. Clementinalaan. Dit koord zal op regelmatige plaatsen, na de dagtaak, op de grond gelegd worden. Deze plaatsen zullen dan ook gebruikt kunne worden om uw woning te betreden. Wel dient u er rekening mee te houden dat u met uw wagen vanaf woensdagmorgen niet meer op uw eigendom zal kunnen (tot verdere informatie).

Wij zouden u ook willen vragen om dit geleidingskoord te respecteren zodat u de werken niet onnodig laat vertragen.

Mogen wij u ook vragen om gedurende de werkuren niet binnen de werkzone te parkeren, zodat u de werken niet gaat belemmeren.

Gelieve de nodige maatregelen te treffen voor toeleveringen en dergelijke.

De werfleiding

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.