Ondergrondse fietsenstalling Gent-Sint-Pieters: geen vakantieplek voor je fiets

Geplaatst op 01 feb. 2013

Als fietsende treingebruiker wil je graag zo snel mogelijk je fiets kunnen stallen. Daar kunnen we samen voor zorgen. Daarom krijgen alle fietsen in de ondergrondse fietsenparking een label. Zo weten we hoelang een fiets er blijft staan. Voortaan verwijderen we alle onaangeroerde fietsen na 3 weken. Op die manier hebben fietsende treinpendelaars meer kans op een vrije plaats.
Om de fietsenstalling netjes te houden, worden ook slecht geparkeerde fietsen stelselmatig weggehaald. Vind je je fiets niet terug? Neem dan contact op met Max Mobiel. Is de ondergrondse parking volzet? Bekijk dan de plattegrond met alle fietsenstallingen rond het station.

Dus let op: je fiets wordt verwijderd als je te lang parkeert!

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.