Ontruiming en uitbreiding zone ondergrondse fietsenstalling

Geplaatst op 11 jan. 2021
IMG 20210125 170444

Vanaf 28 januari wordt een deel van de ondergrondse fietsenstalling (kant K. Maria-Hendrikaplein) tijdelijk ontruimd om het aantal fietsenstallingen hier uit te breiden. Het gaat om het deel van de stalling ter hoogte van het fietsherstelpunt, rechts van de fietshelling. Deze zone wordt beklinkerd en voorzien van etagerekken. Het aantal stallingen stijgt hier dan naar 992 plaatsen.

Om dit te realiseren moet de stalling eerst ontruimd worden, haal je fiets dus op tijd weg! De werken zullen volledig afgerond zijn op 31 maart.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.