Ontruiming fietsen aan station Gent-Sint-Pieters

Geplaatst op 08 jun. 2007

Alle fietsen moeten tijdelijk weg van het K. Maria-Hendrikaplein, het plein met de bomen aan de voorkant van het station. Vanaf 3 tot en met 27 juli 2007 wordt het K. Maria-Hendrikaplein fietsenvrij gemaakt. Deze ontruiming gebeurt naar aanleiding van de doortocht van de Tour de France door Gent op 9 juli 2007 en de Gentse Feesten van 14 tot en met 23 juli. Dit wil zeggen dat alle fietsstallingen, én fietsen die zich op het plein bevinden - al dan niet vastgemaakt aan bomen en signalisatiepalen -, verwijderd zullen worden. Verplaats dus uw fiets als hij zich op het plein bevindt. Wij brengen de resterende fietsen naar een tijdelijk depot.

Aan de achterzijde van station Gent-Sint-Pieters worden vanaf 2 tot en met 12 juli 2007 de fietsstallingen op de hoek Sint-Denijslaan-Voskenslaan, in het verlengde van het busstation van De Lijn, verwijderd. Ook hier hebben we tijdelijk meer plaats nodig voor de bus- en tramgebruikers die naar de Tour de France komen. Fietsen die vanaf 2 juli nog aanwezig zijn in deze stalling, worden losgeknipt en in een tijdelijk depot ondergebracht.

Fiets weg?
Contact: Gentinfo
Tel: 09 210 10 10

Meer info?
Informatie over de veranderende fietssituatie rond station Gent-Sint-Pieters vindt u op www.projectgentsintpieters.be.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.