Ontruiming fietsenstallingen

Geplaatst op 28 jun. 2012

Ontruiming deel fietsenstalling Prinses Clementinalaan tussen station en infopunt op 29 juni 2012.

Op 2 juli 2012 start de aannemer met manuele graafwerken in de zone (zie foto) naast het bestaand station en het infopunt. Hiervoor dienen 8 fietsenrekken te worden verwijderd. Het spreekt voor zich dat ook fietsen en bromfietsen aan de gevel van het stationsgebouw in deze zone, worden verwijderd. De voorziene duur van deze werken is ongeveer 14 dagen. Daarna worden deze fietsenrekken teruggeplaatst.

Zone te verwijderen fietsenZone te verwijderen fietsen

Ontruiming fietsenstalling Koningin Maria Hendrikaplein vanaf 4 juli 2012

Op 4 juli 2012 begint de ontruiming van de fietsenstallingen op het Koningin Maria Hendrikaplein ter voorbereiding van de Gentse Feesten. Na de Genste Feesten worden deze fietsenstallingen teruggeplaatst.

Fietsenstalling K. Maria-Hendrikaplein

Gedeeltelijke ontruiming fietsenstalling Sint-Denijslaan op 5 juli 2012

Op 5 juli 2012 start de ontruiming van 2 rijen fietsenstallingen aan de Sint-Denijslaan om de ondergrond te reinigen. De voorziene duur van deze werken is ongeveer 1 week. Daarna kunnen deze fietsenrekken opnieuw gebruikt worden.

Fietsenstalling Sint-Denijslaan

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 241 24 11 of mail info@projectgentsintpieters.be.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.