Openbaar onderzoek lokalen aan Esplanade Oscar Van de Voorde

Geplaatst op 11 sep. 2020

De NMBS heeft bij het Vlaams gewest een omgevingsvergunning aangevraagd om een ruimte aan de esplanade Oscar Van de Voorde in te richten als Operating Control Center. Dit dossier is in het voorjaar al in openbaar onderzoek geweest, maar heeft een wijziging ondergaan. Er is namelijk een inrichtingsstudie toegevoegd. Daardoor loopt er een nieuw openbaar onderzoek en dit van 11/09/2020 tot 10/10/2020. Het dossier is tijdens die periode raadpleegbaar bij het omgevingsloket met als dossiernummer OMV_2019144939.
Eerder ingediende bezwaren hoeven niet opnieuw ingediend te worden.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.