Openbaar onderzoek omgevingsvergunning bemaling station

Geplaatst op 17 mrt. 2022
Van zaterdag 19 maart 2022 tot en met zondag 17 april 2022 wordt het openbaar onderzoek voor de omgevingsvergunning in het kader van de bemaling van het station hernomen.

Dit openbaar onderzoek wordt georganiseerd omdat er aanvullingen zijn ingediend bij het Vlaams Gewest waarna de Stad Gent nu een nieuw openbaar onderzoek organiseert.

Je kunt het openbaar onderzoek digitaal inkijken op http://stad.gent/omgevingsverg... met als projectnummer OMV_2021156168

Lukt dit niet digitaal, kan je langsgaan bij de Balie Bouwen. Maak een afspraak via stad.gent (zoek op Balie Bouwen), of via mail naar bouwen@stad.gent of telefonisch: 09/266 79 50.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.