Openbaar onderzoek omgevingsvergunning inrichting casco-ruimte NMBS

Geplaatst op 02 aug. 2022
IMG 20220802 100511
Van vrijdag 29 juli tot en met zaterdag 27 augustus loopt het openbaar onderzoek in het kader van de omgevingsvergunningsaanvraag voor de inrichting van de casco-ruimte van NMBS tot kantoorruimte en fietsenstalling.

De casco-ruimte ligt tussen de bestaande ondergrondse fietsenstalling en autoparking van NMBS, langs de helling richting de ondergrondse fietsenstalling (Esplanade Oscar van de Voorde).

De aanvraag betreft de inrichting van een kantoorruimte van NMBS en een publiek toegankelijke fietsenstalling. Het kantoorgedeelte bestaat uit een Operational Control Centre (centrum voor real-time opvolging van het transportplan en beheer van incidentenmanagement), kantoren voor de afdelingen logistiek en ICT en opleidings- en vergaderlokalen. De overdekte, afgesloten en bewaakte fietsenstalling met etagerekken biedt plaats aan 672 fietsen en is toegankelijk voor het publiek.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.