Openbaar onderzoek Rinkkaai met infonamiddag

Geplaatst op 28 sep. 2018
Openbaar onderzoek rinkkaai met infonamiddag

Langsheen de Koningin Fabiolalaan, in de zone langs de spoorkant tussen de Suzanne Lilarstraat en de Snepkaai, zal het project Rinkkaai worden gerealiseerd. Eind augustus diende Rinkkaai een aanvraag in voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning, de nieuwe procedure waarbij een stedenbouwkundige vergunning en een milieuvergunning samen aangevraagd en vergund kunnen worden.

Nadat de Provincie de aanvraag ontvankelijk heeft verklaard, wordt een openbaar onderzoek georganiseerd. Dit openbaar onderzoek zal lopen van 29 september tot en met 28 oktober 2018.

Infomoment

Ter gelegenheid hiervan organiseert het Infopunt een infonamiddag op 17 oktober 2018, doorlopend van 16u tot 20u. Dit gaat door in het Infopunt Project Gent Sint-Pieters, Clementinalaan 215. Ontmoet hier de projectverantwoordelijke van sogent (stadsontwikkelingsbedrijf) en de ontwerpers van ontwikkelaar Rinkkaai. Hier kan je:

  • Persoonlijke contacten leggen met de projectverantwoordelijken en de ontwikkelaar, en hen al uw vragen stellen over het project Rinkkaai
  • De plannen inkijken
  • Meer informatie krijgen over de aangevraagde omgevingsvergunning en het verloop van de procedure

Raadplegen dossier

Kan je er niet bij zijn op 17 oktober? Dan kan je de plannen ook inkijken in het kader van het openbaar onderzoek. Het dossier kan ingekeken worden van 29 september tot en met 28 oktober 2018. Je kan de dossierstukken raadplegen:
o maandag, dinsdag en vrijdag van 9 tot 12.30 uur
o woensdag van 9 tot 12.30 uur en van 14 tot 16 uur
o dinsdag ook op afspraak tussen 16.30 en 19 uur
o donderdag en zaterdag is de Balie Bouwen gesloten

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.