Openstellen Valentin Vaerwyckweg uitgesteld ; nieuwe pendelparking gaat wel open

Geplaatst op 06 dec. 2010

Op maandag 13 december 2010 opent de nieuwe pendelparking maar in tegenstelling tot vroegere berichtgeving zal de verbindingsweg met de R4, de Valentin Vaerwyckweg, nog niet opengaan.

Door de slechte weersomstandigheden van de voorbije dagen was het niet mogelijk om het kruispunt van de Sint-Denijslaan met de Valentin Vaerwyckweg te asfalteren. Ook de boordstenen van het fiets- en voetpad moeten nog geplaatst worden. Om de veiligheid van voetgangers en fietsers in de Sint-Denijslaan te garanderen is daarom beslist om de Valentin Vaerwyckweg nog niet open te stellen zolang deze werken niet zijn voltooid.

Dit heeft als gevolg dat de pendelparking alleen via de Sint-Denijslaan bereikbaar zal zijn. Als je van de R4 binnenring Sint-Denijs komt, zal je de afrit aan de Maurice Dupuislaan kunnen nemen om de parking te bereiken. Als je van de R4 buitenring Sint-Denijs komt, zal je de verkeerswisselaar aan de Adolphe Pégoudlaan kunnen nemen en via de binnenring Sint-Denijs naar de afrit aan de Maurice Dupuislaan kunnen rijden.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.