Opgelet: ontruiming fietsen

Geplaatst op 04 sep. 2017

Op het Koningin Maria-Hendrikaplein en onder het Infopunt in de Prinses Clementinalaan worden alle weesfietsen op 14 september 2017 weggehaald. Weesfietsen zijn de fietsen die langer dan drie weken zijn blijven staan. Ze hebben een blauwe bandje rond het wiel gekregen. Haal je fiets dus tijdig weg!

De rekken op de esplanade die toegang geeft tot de overdekte fietsenstalling worden volledig ontruimd op 25 september 2017. De fietsrekken moeten worden verwijderd omdat er daarboven, aan het VAC Virginie Loveling, onderhoudswerken plaatsvinden. De toegang tot de fietsenstalling via de esplanade blijft wel open.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.